eur:
390.69
usd:
364
bux:
68302.21
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrségi kordon egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az esztergomi robbantó rendőrgyilkos családja is problémás volt

Édesapja felakasztotta magát, az anyjának pedig a halála előtt alkoholproblémái voltak - írja a Blikk az esztergomi rbbantóról.

A Blikk információi szerint a rendőrgyilkos a szabolcsi Kömörő településről származott, ahonnan előbb Budapestre, majd Esztergomba költözött. Egyedül már csak a panziónak és játszóháznak kialakított ingatlanja kötötte a szülőfalujához, amit már jó ideje próbált eladni.

A vállalkozás tehát már régen nem üzemelt, ezért árulta. Egy darabig a fővárosban is élt, ahol összeházasodott egy nővel, akitől egy fia is született, de már régóta nem tartotta velük sem a kapcsolatot – magyarázta a lapnak a hivatal igazgatási ügyintézője, Bakuné Kiss Erika.

A férfi vészjósló víziók fogságában élt. Azt írta "az állami terror miatt a saját lakásodat nem hagyhatod majd el anélkül, hogy ki ne tennéd magad az embertelen retorzióknak, mint ahogy azt az elmúlt két évben már bevezető szinten megtapasztalhattad”.

A lap ír az elhunyt TEK-esről is. Eszerint a kétgyermekes családapát egy emberként gyászolja a Terrorelhárítási Központ és a teljes magyar rendőrség.

A terrorelhárítók szerint kollégájuk, barátjuk úgy élt, szolgált, mint egy igazi férfi, úgy is ért vége az élete. A robbantó elfogásakor a hatalmas termetű rendőr haladt elől, ő nyitotta ki a kaput, emiatt pajzs sem volt nála, nem védte semmi, gyilkosa nem adott neki esélyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×