eur:
389.35
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/Veszprém vármegyei rendőrség

Gyerek rekedt egy autóba a tűző napon a Balatonnál - fotók

A szülők értesítették a rendőrséget, ők pedig a tűzoltókat.

Telefonon kértek segítséget a rendőröktől vasárnap délelőtt fél kilenc körül azzal, hogy az egyik révfülöpi bevásárlóudvar parkolójában egy gyermek az autót magára zárta, nem tudják a szülők a jármű ajtaját kinyitni.

A járőrök segítségül hívták a badacsonytomaji hivatásos tűzoltókat, akik az autó bal oldali szélvédőjét betörve ki tudták nyitni az ajtót.

Az intézkedés során a szülők elmondták: a gyermek tőlük kapta meg a gépkocsi indítókulcsát, amíg ők néhány percre az üzletbe mentek. Az autóban a kisgyerek magára zárta a központi zárat és és nem tudta visszanyitni, ezért vált szükségessé a szakemberek segítsége.

Az ijedtségen kívül más baj nem történt, mentő értesítésére sem volt szükség.

A szakemberek figyelmeztetnek, hogy még rövid időre sem szabad a hőségben a gyerekeket felügyelet nélkül az autóban hagyni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×