eur:
367.97
usd:
342.32
bux:
49320.70
2023. június 10. szombat Gréta, Margit
Speedmarathon nemzetközi akció.
Nyitókép: MTI

Koncentrált vadászat indul a balesetveszélyes sofőrökre

Nem először és nem is utoljára.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében ismét koncentrált ellenőrzést hajtanak végre – írja a Police.hu.

Az egyenruhások február 9-én, csütörtökön a Szolnoki Rendőrkapitányság, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság, a Karcagi Rendőrkapitányság és a Tiszafüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén a balesetek megelőzése és a gyorshajtók kiszűrése érdekében végeznek sebességmérést.

A hatóság emlékeztet, a sebesség túllépése esetén többszörösére nő a féktávolság, a járművezetőnek sokkal kevesebb ideje marad egy veszélyhelyzetben a jó döntés meghozatalára.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy haladásuk során ne hagyják figyelmen kívül a közlekedési szabályokat, és minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat.

A gyorshajtás a vezető baleseti okok közé tartozik, ezért a rendőrök rendszeresen hajtanak végre ellenőrzést a sebességet túllépő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Komoly ukrán veszteségekről érkeztek felvételek, brutális összecsapások a fronton - Háborús híreink szombaton

Komoly ukrán veszteségekről érkeztek felvételek, brutális összecsapások a fronton - Háborús híreink szombaton

Az elmúlt napokban megindult a régóta beharangozott ukrán ellentámadás, amelyben nagy mennyiségű nyugati fegyvert, páncélost használnak az ukrán erők. Az ukrán oldalról kevés információ jön, ugyanis arra kérték a lakosságot, hogy ne fedjék fel a támadó erők mozgását az oroszok előtt. Orosz oldalról érkeznek felvételek és információk, egyelőre nem lehet tudni, hogy sikerült-e valahol áttörni a frontvonalat az ukránoknak, de arról érkeztek jelentések, hogy egyes áttörési kísérletek súlyos veszteségekkel jártak ukrán oldalon. A háború eseményeiről percről percre szombaton ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 10. 18:20
×
×
×
×