eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: police.hu

Magára robbantotta az udvari akna fedelét, hiába küzdöttek az életéért

Zöldhulladékot akarta elégetni. Mentőhelikopterrel vitték kórházba, nem tudtak rajta segíteni.

Az első találgatások arról szóltak, hogy a férfi a föld alatti tárolóban benzint gyűjthetett, ami valahogy detonációhoz vezetett, ám a rendőrség a Blikknek küldött válaszából kiderült, hogy egészen más történt.

„A solymári ház tulajdonosa az udvari aknában felhalmozott zöldhulladékot akarta elégetni. A kupacra égésgyorsító folyadékot öntött, majd meggyújtotta azt. Az égésgyorsító gőze berobbant, és felrepítette az akna fedőlapját, ami eltalálta a férfit, aki életveszélyes fejsérülést szenvedett. Kórházba vitték, ahol a gondos orvosi ellátás ellenére meghalt” – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tragédiát egy fiatal házaspár közvetlen közelről nézhette végig, a kirándulásuk után ugyanis éppen a ház előtt sétáltak, amikor a robbanás történt – teszi hozzá a bulvárlap.

„Az erdőből kiérve, pont arra az útra érkeztünk. Néhány méterre lehettünk, amikor egy hatalmas detonáció után a vas aknafedő legalább húsz méter magasba repült és egy, az úton haladó kocsi mellé zuhant. Ekkor még nem láttuk, hogy ember lett volna odalent, de a biztonság kedvéért azonnal hívtam a 112-es segélyhívót.

Amikor az út másik felén megláttam egy baseballsapka maradványait, sejtettem, hogy valaki lehetett az aknában”

– idézte föl a történteket egyikük.

Elmondása szerint a kiérkező tűzoltók átmásztak a kerítésen, levágták a lakatot, az aknából pedig egy kötéllel kiemelték az eszméletlen állapotban lévő férfit, akinek az arca súlyosan roncsolódott. Legalább egy órán át küzdöttek az életéért a helyszínen, végül az életveszélyes sérüléseket szenvedő férfit mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol nem sokkal később meghalt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×