eur:
394.93
usd:
365.24
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
shattered glass
Nyitókép: Bodie45/Getty Images

Ittasan a szalagkorlátnak taszította a mellette haladó kisfurgont – videó

Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Magyar Közút, nem először.

Nemrég az M3-as autópályán rögzítette az egyik kamera, ahogy egy ittas sofőr legyalulja a szalagkorlátokat, de akkor rajta kívül más autós nem sérült meg.

Most nem volt ilyen szerencséje egy furgonosnak, ugyanis a mögötte haladó fekete személyautó úgy ment neki, hogy kiforgatta és nagy erővel a belső szalagkorlátnak csapta. Mint kiderült, a személyautó sofőrjét miután megszondáztatták, az 1.45 mg/l értéket mutatott, ami súlyos alkoholos befolyásoltságot jelent – írja a Magyar Közút a közösségi oldalán.

A közútkezelő az alább látható videóval ismételten arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az autósoknak minden esetben dönteni kell: isznak vagy vezetnek. Különben komoly károkat okoznak nemcsak magukban, hanem a többi autósban és környezetükben is.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×