eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma
Tihany és a Tihanyi Bencés Apátság látképe napfelkeltekor 2020. május 16-án. Előtérben a Belső-tó, háttérben a Balaton.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Már kitört a nyár az M7-esen: nagy a torlódás a Balaton felé

Nem várható "nyaralós" időjárás a hétvégére, ám ez nem zavarja a közlekedőket: rengetegen vették az irányt Budapestről a Balaton felé.

Az M7-es autópályán a Balaton felé Budaörs és Martonvásár között továbbra is szakaszos lassulásra készüljenek.

Az M0-s autóútról is csak nehezebben lehet rákanyarodni az M7-esre – írja az Útinform.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé Mogyoródnál, illetve a Gödöllő és Bag közötti szakaszon lassabb a tempó. Az M31-esről is csak lépésben lehet rácsatlakozni az M3-as Nyíregyháza felé tartó oldalára.

Az oldalára borult egy nyerges vontató korábban a 4-es főúton, Tuzsér közelében. A 337-es km-nél lévő körforgalomban útszűkületre készüljenek.

Árokba csúszott egy kisteherautó a 83-as főúton, Pápa közelében. A 32-es km-nél jelenleg nincs forgalmi akadály, de a műszaki mentés idejére korlátozásra kell majd számítani.

Árokba csapódott egy személyautó a 73-as főúton, Veszprémfajsz térségében. A 9-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A 42-es főúton, Ártándnál két autó koccant össze. A 61-es km-nél útszűkületre készüljenek!

A 32-es főúton, Szolnok közelében az M4-es autóúttal kapcsolatos építési munka miatt korlátozásra készüljenek. A 67-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat egy helyben megépített terelőúton vezetik, ez okozza mindkét irányból a torlódást.

Ugyancsak Szolnoknál, a 4-es főúton a Törökszentmiklós felé autózók is több km-es torlódásra készüljenek a Tószegi úti kijárat előtti szakaszon.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×