eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Baranyi Krisztina független IX. kerületi önkormányzati képviselő, a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület képviselője a fővárosi Csarnok téren tartott sajtótájékoztatón 2019. július 4-én. Baranyi Krisztinát javasolja közös ellenzéki polgármesterjelöltnek Ferencvárosban az LMP helyi alapszervezete.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Baranyi Krisztina gyorsan reagált: igenis lesz népszavazás

A Fudan Egyetem tervezett kiemelt beruházássá nyilvánítása kapcsán szólalt meg Ferencvárosi ellenzéki polgármestere.

Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere a Facebookon reagált a hírre, miszerint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezi, hogy a Fudan Egyetem legyen kiemelt beruházás, és ezzel – az atv.hu szerint – ellehetetlenül Karácsony Gergely Budapest főpolgármesterével együtt tervezett népszavazás.

Azt írja: „Lesz népszavazás Fudan-ügyben. Attól, hogy kiemelt beruházássá nyilvánítják, lehet népszavazást tartani. A kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. A kiemelt státusz arról szól, hogy a projektek megvalósítása gyorsabb, egyszerűbb és egységesebb eljárási rendben történjék meg. Hatósági eljárások meggyorsítására, leegyszerűsítésére vonatkozik.”

Még egyszer és valószínűleg nem utoljára: LESZ NÉPSZAVAZÁS A FUDAN ÜGYÉBEN Attól, hogy kiemelt beruházássá...

Közzétette: Baranyi Krisztina2021. május 6., csütörtök

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×