eur:
394.71
usd:
369.8
bux:
65522.79
2024. április 23. kedd Béla
M3-as metrópótló busz
Nyitókép: forrás: BKK

Változik az M3-as metró közlekedési rendje

A januári hétvégéken az M3 metró a vonalon zajló felújítási munkák miatt csak az északi szakaszon jár, a vonal belvárosi és déli részén metrópótló autóbusszal lehet utazni. Most hétvégén a metró Újpest és a Göncz Árpád városközpont között közlekedik, míg a többi januári hétvégén Újpest és a Lehel tér között.

Most szombaton és vasárnap az M3 metró egész nap Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között közlekedik. A vonal belvárosi és déli szakaszán, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3 jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, amelyre a Göncz Árpád városközpontnál a Váci úton, a 950-es éjszakai járat megállójában, Kőbánya-Kispestnél pedig a buszvégállomáson, a 136E busz végállomása mögött lehet felszállni. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban követhetők nyomon.

A többi januári hétvégén, 16–17-én, 23–24-én és 30–31-én az M3 metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3 jelzésű pótlóbusszal lehet utazni a korábbi hétvégéken megszokott módon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×