eur:
392.47
usd:
365.57
bux:
66127.6
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Facebook/Magyarország Kormánya

Új kormányzati koronavírus-kampány kezdődött

Szerdától rövid tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány az új védelmi intézkedésekről - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára által jegyzett közlemény szerint lesznek filmek többek között a kijárási tilalomról, a rendezvénystopról, valamint a polgármesterek által kijelölt területeken kötelező maszkhasználatról.

"Az intézkedések és a tájékoztató filmek fő üzenete az, hogy vigyáznunk kell egymásra, mert minden élet számít" - fogalmazott Dömötör Csaba.

A tájékoztató videók először a kormány Facebook-oldalán jelennek meg, emellett televíziókban és rádiókban is futnak majd.

Az első, 10 másodperces videó szerda délután meg is jelent a kormány Facebook-oldalán a polgármesterek által kijelölt területeken kötelező maszkhasználatról, később pedig a kijárási és a gyülekezési tilalomról.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×