eur:
395.4
usd:
372.39
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Riasztást adtak ki zivatar, figyelmeztetést a hőség miatt

Szinte az egész Dunántúlra első fokú riasztás van érvényben zivatarok veszélye miatt. Délkeleten pedig a hőség miatt adott ki citromsárga figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat.

Figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat azt írja, hogy a csapadékgócok lassú áthelyeződése miatt néhol felhőszakadás (rövid idő alatt 20-30 mm, főként nyugaton 30 mm-t meghaladó csapadék) is várható. A zivatarokat egy-egy helyen jégeső, illetve 60-80 km/h-s, kis eséllyel 80 km/h-t meghaladó szél is kísérheti.

Késő estére a legtöbb helyen lecseng a zivatartevékenység, de néhol éjszaka és hajnalban is előfordulhat zápor, zivatar.

A hőség miatt az ország délkeleti felén van figyelmeztetés, ahol 25 fok körül alakul a középhőmérséklet, de a magasabb nedvességtartalom miatt máshol is fülledtebbnek lehet érezni az időt.

Vasárnap főként délután elszórtan várható zivatar, néhol felhőszakadással, jégesővel és viharos széllel.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×