eur:
394.19
usd:
370.77
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Munkások az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os kihajtójánál 2019. március 5-én. Április elejétől megkezdődik az M0 autóút déli szektorának felújítása, az 1-es főút és az M5-ös sztráda közötti szakaszon új forgalmi rend lép életbe.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Horrorbaleset és gigadugó az M0-s déli szakaszán

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös irányába a 29-es kilométernél, egy súlyos balesethez mentőhelikopter is leszállt.

Súlyos baleset miatt van több kilométeres torlódás az M0-son - közölte az Útinform honlapján szombat reggel.

Azt írták: az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös irányában egy súlyos balesethez mentőhelikopter szállt le.

A Katasztrófavédelem.hu portál szerint egy trélerrel ütközött össze egy kamion az M0-s autóút 31-es kilométerszelvényénél, Budapest és Gyál határában, a Szeged felé vezető oldalon. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a társhatóságok mellett.

A forgalom csak a belső sávon haladhat, a torlódás 4-5 kilométeres.

Az M0-son szintén szombatra virradóra az M7-es lehajtójánál is karambol volt, négy gépjármű ütközött össze. A Katasztrófavédelem beszámolója szerint az M7-es lehajtója közelében, az M5-ös felé vezető oldalon történt a baleset. Egy autó, amely utánfutót vontatott, a belső sávban ragadt. Az érintett autópálya-szakaszon egy sávon haladt a forgalom az M5-ös felé reggel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×