eur:
393.92
usd:
368.88
bux:
65781.71
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Helyszínelők dolgoznak 2019. június 24-én Budapesten, a Csörsz utcában, a MOM Sport Uszoda és Sportközpont tetején, ahol egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett. A tűzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, aki a mentők szakszerű ellátása ellenére a helyszínen életét vesztette.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Gyermektragédia a MOM-nál - Lebontották a kiégett fabódét

Június végén gyulladt ki a budai sportközpont tetején álló fabódé, füstmérgezésben meghalt egy nyolcéves kislány.

A BRFK pedig közölte, gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt indítottak nyomozást.
A tragédia után kiderült, a tüzet a korábban a közeli játszótéren tartózkodó kiskorú testvérpár okozta, miután felmásztak a sportkomplexum tetejére, bejutottak a fabódéba, majd tüzet okoztak.

A 11 éves fiúnak sikerült kijutnia, a kislánynak nem, őt később a mentők sem tudták megmenteni. Az anya, akitől azóta elvették másik két gyermekét, először azt állította, hogy vizet vett, később azt, hogy dolgozott.

A HVG szerint az ügyben eljáró BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, ám gyanúsítotti kihallgatás még nem történt az ügyben. A MOM Sportközpontnál eközben lebontották a fabódét, ahol a tűz keletkezett - értesült a portál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdén

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×