eur:
392.91
usd:
366.22
bux:
66549.71
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Visszatér a tél

A jövő héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg.

Hétfőn számottevő csapadék nem valószínű, de többfelé lesz erős, néhol viharos a szél, majd késő délutántól mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3-8 fok között valószínű - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, de északnyugaton már hosszabb napos időszakok is lesznek. A keleti országrészben szórványosan előfordulhat kisebb eső. A leghidegebb órákban mínusz 5 és plusz 2, napközben plusz 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön az ország túlnyomó részén napos, gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet mindkét nap mínusz 7 és 0 fok között valószínű, a nappali maximumok plusz 3-8 fok között alakulnak.

Pénteken, szombaton és vasárnap sem valószínű számottevő csapadék, de többnyire felhős lesz az ég. Pénteken és szombaton a minimumok mínusz 5 és 0, a maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak. Vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Eljött az OTP nagy napja

Eljött az OTP nagy napja

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×