eur:
386.92
usd:
355.56
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

A Lánchidat is lezárják a Red Bull Air Race miatt

A hétvégén repülőversenyt tartanak Budapesten, a Duna felett, ezért a környéken forgalomkorlátozásra, parkolási tilalomra és a közösségi közlekedés terelésére kell számítani.

Csütörtök délután fél 1 és fél 3 között, valamint pénteken 8:30 és 16:30 között lezárják a forgalom elől a Budai alsó rakpart Üstökös utca és Döbrentei tér, vagyis a Margit híd és az Erzsébet híd közötti szakaszát. A Pesti alsó rakpart Szent István park és Eötvös tér, vagyis a Margit híd és és a Lánchíd közötti szakaszát, továbbá a Lánchidat.

Pénteken ezeken túl a Lánchíd utcán sem lehet majd közlekedni.

Szombaton és vasárnap egész napra lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit híd és a Petőfi híd között, a Fő utcát a Jégverem utca és a Clark Ádám tér között, és azok mellékutcáit a Bem rakpart felé, valamint az Alagutat.

A pesti oldalon a hétvégére lezárják az alsó rakpartot az Ipoly utca és a Fővám tér között.

Mind a pesti, mind a budai oldalon több helyen megállási tilalom lép életbe a hétvégére, a BKK közleménye arra kéri az autósokat, erre fokozottan figyeljenek.

A repülőversennyel kapcsolatos forgalomkorlátozások érintik a közösségi közlekedést is. Szombaton és vasárnap a 2-es villamos helyett módosított útvonalon pótlóbusz közlekedik majd. A 19-es villamos már a mai naptól módosított útvonalon közlekedik, elkerülve a Margit híd és a Várkert bazár közötti megállóit.

Szombaton és vasárnap a 15-ös és 115-ös buszok módosított útvonalon közlekednek.

A 16-os és a 105-ös autóbusz szintén terelve jár, már csütörtök délután fél 1 és fél 3 között, majd pénteken, szombaton és vasárnap napközben a Lánchíd helyett az Erzsébet hidat használja.

A BKK közleményében arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a járatok módosított útvonalairól.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×