INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Fidesz: a magyar emberek biztonsága az első

InfoRádió / MTI
A Fidesznek a magyar emberek biztonsága az első, ezért a kormány fenntartja a javaslatát és a közelgő kihelyezett frakcióülésén tárgyalni fog arról is, milyen további lépésekre van szükség ahhoz, hogy erősíteni lehessen Magyarországon a mindennapok biztonságát.

A Fidesz-frakció ezt a Jobbik elnök-frakcióvezetőjének nyilatkozatára reagálva közölte szombaton az MTI-vel.

Vona Gábor budaörsi évértékelőjén azt mondta, az emberi és közösségi szabadságot meg kell védeni a kormánytól, amely - szavai szerint - az alaptörvény módosításával a rendeleti kormányzást készíti elő. Ha az ország védelme a tét, akkor a kormány megkapja a Jobbik támogatását, de "balekok sem vagyunk, látjuk mire megy ki a játék" - fogalmazott.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója szerint Vona Gábor és a Jobbik csatlakozott azokhoz, akik nem támogatták a kerítés építését, akik nem támogatták, hogy katonákat és rendőröket küldjenek a határra, akik nem támogatták a bevándorlási szabályok szigorítását, és akik be akarják engedni a bevándorlókat. Az ellenzéki pártok - köztük a Jobbik is - szembe fordultak a magyar emberek érdekeivel - írták.

A címlapról ajánljuk