eur:
397.26
usd:
357.06
bux:
73896.18
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Az új MDF-es jelölt "már a kertek alatt volt jó ideje"

Turcer György érdi vállalkozót indítja a Magyar Demokrata Fórum (MDF) Pest megye 8-as számú választókerületében, miután Véghelyi Balázs, a korábbi jelölt csütörtökön visszalépett a egyéni képviselőjelöltségtől - tájékoztatta Dragon Pál, a párt Pest megyei elnöke csütörtökön az MTI-t.

Dragon Pál közölte: a vállalkozó, aki nem tagja az MDF-nek, saját maga kereste meg a pártot, hogy felajánlja, indul az MDF egyéni képviselőjelöltjeként.

Turcer György az az ember, aki már a "kertek alatt volt jó ideje" - fogalmazott a megyei elnök.

Mint mondta, az új képviselőjelölt már el is kezdte gyűjteni az ajánlószelvényeket.

Véghelyi Balázs, a korábbi jelölt csütörtökön közölte visszalépését, melynek okaként az őt ért folyamatos támadásokat jelölte meg.

Az MTI-nek megküldött közleményében azt írta: telefonon többször is megfenyegették, az interneten különböző rágalmakat zúdítottak rá, sőt, a neki ajánlószelvényeket gyűjtőket is atrocitások érték.

"Én kizárólag azokat az értékeket tudom hitelesen képviselni, amelyeket eddigi megnyilatkozásaimban és könyveimben közzétettem. A választási kampány során is ezekhez ragaszkodtam, de (...) a háborúban hallgatnak a múzsák" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×