eur:
389.22
usd:
363.79
bux:
68148.29
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bombariadó volt két fővárosi bevásárlóközpontban is

Két fővárosi bevásárlóközpontot is ki kellett üríteni hétfő délelőtt, mert bombával fenyegetőztek ismeretlenek - közölte Papp Péter, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.

A XII. kerületi MOM Parkban 11 óra előtt egy ismeretlen férfihang telefonon azt közölte a biztonsági szolgálattal, hogy bombát helyezett el az üzletházban. Az épületet kiürítették és átvizsgálták, de robbanószerkezetet nem találtak. Az emberek visszaengedését már megkezdték - mondta Papp Péter.

A BRFK sajtóügyeletese beszámolt arról is, hogy a XXII. kerületben lévő Campona bevásárlóközpontot szintén telefonon fenyegetett meg egy ismeretlen azzal, hogy 12 órakor felrobbantja az üzletházat.

A tűzszerészek kivonultak a helyszínre, az épület kiürítése után megkezdték a kutatást, amely még folyamatban van - tájékoztatott Papp Péter.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×