eur:
389.37
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Wermer: 2002 óta folyamatos a kampány

A magyar belpolitika úgy alakult, hogy 2002 óta folyamatos kampányhelyzetben vagyunk - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wermer András. A marketingstratéga nem hiszi, hogy a mostani kampány a korábbiaknál durvább lesz majd.

A kampány nem most kezdődik, ugyanis 2002 óta folyamatos kampányhelyzetben vagyunk, így alakult a belpolitika - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wermer András marketingstratéga. Hangsúlyozta: az elmúlt hét évben számos durvaság történt már, így nem hiszi, hogy ezekhez képest különösen komolyra kellene számítani a most következő kampány során.

Wermer András kiemelte: amit Magyarországon durva kampánynak tartanak, az az Egyesült Államokban átlagos, ott sokkal vadabb dolgok zajlanak annál, mint amitől nálunk kétségbe vannak esve.

Ha azt mondják az embereknek, hogy ez egy kemény kampány, akkor azzal fognak foglalkozni - vélekedett a marketingstratéga. Hozzátette: minden kampányban vannak ilyen elemek, az odamondogatás, a másik ellehetetlenítése sokszor része volt a választást megelőző időszakoknak.

Wermer András közölte: az emberek általában nem a politikában élnek, és nem tudják ellenőrizni, mit mond a politikus, csak azt tudják biztosan, hogy a személyes körükben hogyan alakul a világ

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×