INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Nincs engedélye, mégis alkoholt árulnak az Erzsébet téri fabódéban

Infostart / InfoRádió
Hónapok óta engedély nélkül árusítanak szeszes italt az Erzsébet tér Deák Ferenc tér felőli sarkánál egy fabódéban - mondta az InfoRádiónak Wertán Zsolt Zoltán, VI. kerületi KDNP-s képviselő. Hozzátette: az önkormányzat tehetetlensége miatt a bódé a szezon végéig működhet.

Alkoholt árulnak esténként egy engedély nélkül üzemelő fabódéból a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló területen - mondta az InfoRádiónak Wertán Zsolt Zoltán, VI. kerületi KDNP-s képviselő.

A politikus szerint nem azzal van a probléma, hogy a bódéban szeszes italt adnak el, hanem azzal, hogy a főváros vezetése nem tartatja be a jogszabályokat.

Wertán Zsolt Zoltán a Fővárosi Közterület-felügyelethez fordult az ügyben, amelynek munkatársai ellenőrizték az egységet. A szervezet közölte: mivel a vállalkozó nem tudott engedélyt felmutatni, megtették a megfelelő intézkedéseket.

A képviselő szerint kérdéseket vet fel, hogy miért nem vette eddig észre senki a hónapok óta a szükséges papírok nélkül üzemelő, az Erzsébet tér és a Deák Ferenc tér sarkán álló építményt, amelyből valószínűleg még a szezon végéig árulhatják majd az alkoholt.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk