eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

IT szolgáltató központot adtak át Debrecenben

Új, zöldmezős beruházást adtak át kedden Debrecenben, az IT Services Hungary 4 milliárd forintból épült high-tech irodakomplexumát Bajnai Gordon miniszterelnök avatta fel.

A T-Systems leányvállalata a fejlesztéssel 300 új munkahelyet teremtett, s az év végéig összesen 900 magasan képzett, több nyelvet beszélő munkavállalónak biztosít munkahelyet Debrecenben. A beruházás a debreceni agrárinnovációs parkban valósult meg.

Az átadás kapcsán a miniszterelnök arról beszélt: amit a válság közepén teszünk, az dönti el, milyen lesz Magyarország a válság után.

Bajnai Gordon szerint Magyarország versenyképességének kiváló bizonyítéka az új debreceni szolgáltató központ megnyitása, ami bizonyítja, hogy a hosszú távra tervező külföldi befektetők bíznak az országban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×