eur:
389.28
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Távozik a BKV-tól Szalainé Szilágyi Eleonóra humánpolitikai igazgató

A korábbi közös megegyezés módosítása után a mai nappal távozik a BKV-tól Szalainé Szilágyi Eleonóra humánpolitikai igazgató. A volt vezető feladatait ideiglenesen dr. Sziebert György jogi igazgató veszi át. A megüresedett posztra pályázatot ír ki a Budapesti Közlekedési Vállalat.

A volt vezető megerősítette, hogy a korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben nem ajánlotta fel a már megkapott végkielégítés visszafizetését a közte és Kocsis István vezérigazgató közötti tárgyaláson.

Korábban a Magyar Nemzet című lap azt írta: a BKV személyzeti vezetőjének tavaly a prémiumokkal együtt mintegy 100 millió forintos végkielégítést fizettek ki, ennek ellenére Szalainé Szilágyi Eleonóra máig is a társaságnál dolgozik, havi bruttó 4 millió forintos fizetésért. A társaság vezérigazgatója elfogadhatatlannak nevezte az eljárást és azonnali vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×