eur:
388.63
usd:
360.98
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

A bajok: a munkanélküliség és az árak emelkedése

Egy felmérés szerint az emberek leginkább a munkanélküliséget és az árak emelkedését tartják problémának ma Magyarországon. A Miniszterelnöki Hivatal megbízásából készített Medián közvélemény kutatást a Népszabadság tette közzé.

Az adatok szerint a válaszadók háromnegyede, a devizahiteleseknek pedig 84 százaléka úgy gondolja: a kormánynak be kellene avatkoznia annak érdekében, hogy az elmúlt negyedévi forinterősödés nyomán a bankok csökkentsék a törlesztő részleteket.

A felmérés alapján a magyarok általában véve tájékozottak a gazdasági folyamatokról, és a rossz közhangulat mellett is szolidárisak a nehézségekkel szembesülő társaikkal. A közvélemény kutatást július 13-án, ezer ember megkérdezésével készítette a Medián.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×