eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Torlódás a röszkei átkelő kilépő oldalán

nyári szabadságukra hazautazó török vendégmunkások miatt szerda délelőttre kétórás várakozás alakult ki a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A határátkelőhelyen a Szerbia felé igyekvők a hét második felében intenzív forgalomra és sorokra számíthatnak, a várakozási idő elérheti akár a négy-öt órát is, s a hétvégén már a belépő oldalon is kialakulhat torlódás - mondta Szenti Szabolcs.

A hadnagy az utazóknak a várakozás elkerülése végett azt javasolja, hogy vegyék igénybe a tompai határátkelőhelyet, amely az M5-ös autópályáról a soltvadkerti vagy a kiskunfélegyházi kijáratnál lehajtva csupán 5 kilométeres kerülőt jelent. A magyar és a szerb állampolgárok 8 és 18 óra között a tiszaszigeti átkelőt is választhatják.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×