eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Cser-Palkovics András: Bajnai Gordon nem méltó arra, hogy állami vezető legyen

A Fidesz jogi szempontból is tanulmányozza a miniszterelnök "önmaga ellen írt 8 oldalas vádiratát" - közölte a Fidesz helyettes szóvivője szerdán este az MTI-vel.

A Bajnai Gordon által "most csokorba szedett ügyek mind arról szóltak, hogyan járhat jól anyagilag Bajnai Gordon az adófizetők, az ország, az emberek kárára."

Teljesen természetesnek tartjuk, hogy ilyen előzmények után Bajnai Gordon nem kíván politikai vagy állami vezetői szerepet betölteni. Nem is méltó rá - tette hozzá Cser-Palkovics András.

A kormányszóvivői iroda szerdán kilenc témában utasította vissza a Bajnai Gordon és családja ellen folytatott, "hazug állításokkal és hamis vádakkal leírható politikai indíttatású, karakterromboló kampányt". Ennek során szerintük súlyos, személyiségi jogokat, sajtóetikai elveket és az emberi méltóságot sértő állítások hangzottak el a közelmúltban.

A közleményben ismételten hangsúlyozták: a miniszterelnök és kormányának tagjai egy évre vállalták a gazdasági válság kezelésére szóló megbízást, azután Bajnai Gordon nem kíván politikai vagy állami vezetői szerepet betölteni.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×