eur:
385.36
usd:
355
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Kóka: Az SZDSZ "nehéztüzérséggel" készül az MSZP ellen

Az SZDSZ-nek késznek kell lennie a kompromisszumokra, hiszen egy nagyságrenddel kevesebb képviselőjük van a parlamentben, mint a szocialistáknak - mondta az InfoRádióban Kóka János elnök a párt országos tanácsát megelőzően.

"A szocialisták nyerték a választásokat, a liberálisok hozzájuk képest a kormányban jelentős kisebbségben vannak, ezért kompromisszumkészeknek kell lennünk" - fogalmazott Kóka János.

Az SZDSZ elnöke hozzátette: pártja ezért valódi érvek "nehéztüzérségével" készül minden egyeztetésre az MSZP-vel minden olyan kérdésben, amelyek fontosak a párt számára.

Az SZDSZ új országos tanácsa a nemrég megválasztott megyei elnökök részvételével szombaton tartja alakuló ülését, amelyen a koalíciós kormányzás elmúlt egy évét tekintik át, valamint a kabinet előtt álló feladatokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×