eur:
385.36
usd:
355.04
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Pixabay

Így újíthatja meg számítógépe webkameráját

Egy új Windows-megoldással lehetővé vált a számítógép és a mobiltelefon kamerájának az összekötése.

Hasznos funkciót kapnak a számítógépükön Windows 11 operációs rendszert, mobiljukon pedig Androidot használók – írja a hvg.hu. Az új kamerafunkció teljesen vezeték nélküli, és jó szolgálatot tehet azoknál, akik számítógépén nincs kamera, vagy a laptop beépített webkamerájának minősége gyenge.

Az újdonság használatához először a Link to Windows alkalmazást kell letölteni a Play Áruházból az androidos készülékre, majd fel kell jogosítani a számítógépet arra, hogy hozzáférjen az adott androidos készülékhez. Az elő- és hátlapi kamerák között is lehet váltani. A kamerakép megosztásának szüneteltetésére is lehetőség van – a mobilon és a Windows 11 tálcájáról egyaránt.

A funkció használatához legalább Android 9-et futtató eszközre van szükség, és a Phone Link appot is frissíteni kell hozzá. Az újdonságot már az összes előzetes Windows 11-csatornán teszteli a Microsoft, így minden valószínűség szerint rövidesen a közhasználatú, stabil kiadásba is elérkezik.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×