eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Pixabay

Mindenki számára elérhetővé válik az Instangram extrája

Eddig csak az amerikai felhasználók körében tesztelték, most azonban mindenkinél elérhetővé teszik a népszerű videós formátum letöltésének lehetőségét az Instagramon.

Az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert a Reels-videók az Instagramon, amikkel az olyan nagy platformokkal veszi fel a kesztyűt a Meta platformja, mint a hasonló videós formátumra építő TikTok.

Utóbbi felület egyik fontos jellemzője, hogy le lehet róla tölteni a tartalmakat, természetesen vízjellel, a TikTok és a felhasználó nevével – emlékeztet a Hvg.hu, hozzátlve: ezt a lehetőséget már az Instagram is elleste, és idén júniusban elkezdte bevezetni, első körben kizárólag az amerikai felhasználóknál.

Most viszont az közösségi platfom vezetője, Adam Mosseri bejelentette, hogy globálisan kiterjesztik azt minden felhasználóra – írja a Neowin.

Természetesen Reels-t csak a nyilvános fiókoktól lehet majd letölteni, egy adott videónál a Megosztás gombot megérintve, és a lehetőségek közül a Letöltést kiválasztva. A feltöltő felhasználóneve, valamint az Instagram logója ebben az esetben is vízjelként lesz a letöltött videón. A tartalomgyártó dönthet úgy, hogy nem teszi letölthetővé a videót, tehát megeshet, hogy egyes nyilvános profilok alatt sem lesz adott a lehetőség – olvasható.

A lehetőség tehát rövidesen mindenkinél megjelenik, ehhez érdemes lehet frissíteni az Instagram alkalmazást a legújabb elérhető verzióra – jegyzi meg a magyar híroldal. (Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egyeseknél csak kis késéssel bukkan fel az új funkció.)

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×