eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Mindenki számára elérhetővé válik az Instangram extrája

Eddig csak az amerikai felhasználók körében tesztelték, most azonban mindenkinél elérhetővé teszik a népszerű videós formátum letöltésének lehetőségét az Instagramon.

Az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert a Reels-videók az Instagramon, amikkel az olyan nagy platformokkal veszi fel a kesztyűt a Meta platformja, mint a hasonló videós formátumra építő TikTok.

Utóbbi felület egyik fontos jellemzője, hogy le lehet róla tölteni a tartalmakat, természetesen vízjellel, a TikTok és a felhasználó nevével – emlékeztet a Hvg.hu, hozzátlve: ezt a lehetőséget már az Instagram is elleste, és idén júniusban elkezdte bevezetni, első körben kizárólag az amerikai felhasználóknál.

Most viszont az közösségi platfom vezetője, Adam Mosseri bejelentette, hogy globálisan kiterjesztik azt minden felhasználóra – írja a Neowin.

Természetesen Reels-t csak a nyilvános fiókoktól lehet majd letölteni, egy adott videónál a Megosztás gombot megérintve, és a lehetőségek közül a Letöltést kiválasztva. A feltöltő felhasználóneve, valamint az Instagram logója ebben az esetben is vízjelként lesz a letöltött videón. A tartalomgyártó dönthet úgy, hogy nem teszi letölthetővé a videót, tehát megeshet, hogy egyes nyilvános profilok alatt sem lesz adott a lehetőség – olvasható.

A lehetőség tehát rövidesen mindenkinél megjelenik, ehhez érdemes lehet frissíteni az Instagram alkalmazást a legújabb elérhető verzióra – jegyzi meg a magyar híroldal. (Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egyeseknél csak kis késéssel bukkan fel az új funkció.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×