eur:
387.82
usd:
358.29
bux:
66185.37
2024. február 23. péntek Alfréd
Nyitókép: Pexels.com

Ajándékot küldött a Microsoft minden Windows-felhasználónak

Halloween hozta el az utolsó nagy frissítést az operációs rendszerhez.

Rendkívüli módon ünnepelte a hazánkban is egyre népszerűbb halloweent a Microsoft, általánosan elérhetővé tette a 23H2 verziószámú Windows 11 2023 Update operációs rendszerét. Ez a Windows 11 idei főverziója – írja az Origo.

A Windows 11 2023 Update telepítése két módon lehetséges: egyrészt az operációs rendszer előző változatát futtató számítógépeken megkerestethető a Gépház alkalmazás Windows Update felületén, másrészt telepítő pendrive vagy DVD készítésére is lehetőség van a hivatalos letöltési oldalról beszerezhető eszközzel.

Az operációs rendszer idei főverziójának legnagyobb attrakcióját a beépített Copilot chatbot jelenti, de ez hivatalosan jelenleg nem érhető el az Európai Unió országaiban. Modernizációt kapott a fájlkezelő alkalmazás, vezérelhetőek a PC-k megfelelő típusú hangulatvilágításai a Gépházból, jelentősen javult az érintőceruzával való írás hatékonysága, továbbá megújult a hangerő-szabályzó.

Címlapról ajánljuk
Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

Milyen köztársasági elnök lesz Sulyok Tamás? – Schiffer András Aréna-interjúja

A kormánypártok Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság elnökét jelölik köztársasági elnöknek. Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, az LMP korábbi frakcióvezetője az államfőjelölt kiválasztásának a szempontjairól, a leendő elnök erényeiről és hiányosságairól, valamint a nemzet egységének a kifejezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×