eur:
389.62
usd:
363.64
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

Androidosok figyelem, fontos frissítés érkezett – mindenkit érint

Befutott az Android legújabb frissítése, mely minden 11-es verziószámú és újabb rendszert érint – és fontos hibajavításokat hoz.

A Google a napokban kiadta az Android októberi biztonsági frissítőcsomagját, a fedélzetén számos fontos hibajavítással: 54 egyedi hiba mellett két olyan sérülékenység javításával, amelyet a rosszindulatú felek már aktívan kihasználtak – írja a hvg.hu.

Az egyéb javítások között több érinti az Android keretrendszerét, a Play Áruházat, valamint a különböző processzorokhoz is érkeztek hibajavítások. Van olyan hiba, mely távoli kódfuttatást is lehetővé tehetett.

A frissítés, mint eddig is, két részletben érkezik, és az egyes gyártókon is múlhat, hogy mikor lehet telepíteni őket. Fontos, hogy csak az Android 11 és újabb verziók támogatottak, tehát akik ennél régebbi készülékekkel rendelkeznek, azoknak már érdemes megfontolniuk a támogatott modellre váltást.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×