eur:
392.73
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna és Bodonyi Dóra a női kajaknégyesek 500 méteres versenyének előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 6-án. A magyar egység győzött futamában és bejutott a középdöntőbe.
Nyitókép: Kovács Tamás

Hazatérés - Megvan, mikor lehet találkozni a tokiói hősökkel

Hétfőn a BOK Csarnokba várják a drukkereket. A reptérre lehetőleg ne menjen ki senki - kérik.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfőn ünnepélyes keretek között köszönti a tokiói játékokon szerepelt csapatot.

A MOB honlapjának tájékoztatása szerint az ötkarikás résztvevők - köztük az érmes és pontszerző sportolók, valamint az edzők, sportvezetők - fogadására hétfőn 17 órakor kerül sor a BOK Csarnokban.

A Magyar Olimpiai Bizottság az eseményre várja a családtagokat, a szurkolókat, a sportvezetőket, a sportszövetségek vezetőit, munkatársait és a média képviselőit. Egyben arra kér mindenkit, hogy ne a repülőtéren várják az érkezést, hanem a csarnoknál. A Liszt Ferenc Repülőtéren a csapat tagjai leszállás után autóbuszokba ülnek, és felvezetéssel a BOK Csarnokhoz mennek. A fogadásra, köszöntésre ott kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×