eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán

Takács Kincső továbbjutott, Balla Virág majdnem megcsípte a második helyet

Balla Virág a harmadik helyen ért célba a női kenu egyesek 200 méteres távjának második előfutamában. Az utolsó előfutamban Takács Kincső második lett, továbbjutott.

Az elsősorban a páros számra fókuszáló Balla Virág – aki szinte az utolsó pillanatban ugrott be erre a számra a vállsérülést szenvedett Horányi Dóra helyett – az amerikai Nevin Harrison és kis különbséggel a kubai Katherin Nuevo Segura mögött harmadik lett futamában, ezért a reményfutamban evez majd a középdöntőbe kerülésért.

Az ötödik, utolsó előfutamban a lengyel Dorota Borowska volt a legjobb, simán nyert. Takács Kincső nem kezdett jól, de az utolsó ötven méteren óriási hajrát nyitott a csak európai kenusokat magába foglaló futamban. Az utolsó néhány húzással behozta másodiknak a hajóját, s becsúszott másodiknak.

„Nagyon jó érzésekkel telt ez a néhány nap itt Tokióban, Virággal együtt nagyon jól érezzük magunkat és hálásak vagyunk, hogy történelmet írhatunk, női kenusként itt lehetünk az olimpián. Remélem, hogy ez a könnyedség megmarad a verseny végéig" - nyilatkozott Takács Kincső.

Címlapról ajánljuk
Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

2023-ban országosan közel 30 százalékos forgalomcsökkenés és 8 százalék körüli nominális drágulás volt itthon az ingatlanpiacon. A drágulás azonban a magas infláció miatt közel kétszámjegyű reálár-csökkenést hozott - derült ki az OTP Lakóingatlan Értéktérkép összesítéséből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×