eur:
368.89
usd:
344.91
bux:
48417.94
2023. június 7. szerda Róbert

Takács Kincső továbbjutott, Balla Virág majdnem megcsípte a második helyet

Balla Virág a harmadik helyen ért célba a női kenu egyesek 200 méteres távjának második előfutamában. Az utolsó előfutamban Takács Kincső második lett, továbbjutott.

Az elsősorban a páros számra fókuszáló Balla Virág – aki szinte az utolsó pillanatban ugrott be erre a számra a vállsérülést szenvedett Horányi Dóra helyett – az amerikai Nevin Harrison és kis különbséggel a kubai Katherin Nuevo Segura mögött harmadik lett futamában, ezért a reményfutamban evez majd a középdöntőbe kerülésért.

Az ötödik, utolsó előfutamban a lengyel Dorota Borowska volt a legjobb, simán nyert. Takács Kincső nem kezdett jól, de az utolsó ötven méteren óriási hajrát nyitott a csak európai kenusokat magába foglaló futamban. Az utolsó néhány húzással behozta másodiknak a hajóját, s becsúszott másodiknak.

„Nagyon jó érzésekkel telt ez a néhány nap itt Tokióban, Virággal együtt nagyon jól érezzük magunkat és hálásak vagyunk, hogy történelmet írhatunk, női kenusként itt lehetünk az olimpián. Remélem, hogy ez a könnyedség megmarad a verseny végéig" - nyilatkozott Takács Kincső.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Itt a lista: ezekkel a befektetésekkel megúszhatod a kormány új adóját

Itt a lista: ezekkel a befektetésekkel megúszhatod a kormány új adóját

A meglévő 15%-os kamatadó mellé 13%-os szociális hozzájárulást (szocho) vezet be a kormány a megtakarítási formák egy részére, amelyet a július 1-je után lekötött betétekre és az újonnan vásárolt értékpapírok hozama után kell megfizetni. Mostani cikkünkben összeszedtük, hogy mi várható az egyes megtakarítási termékek adózását tekintve a július 1. utáni időszakban, és melyek azok a befektetések, amelyek a jövőben is mentesülnek a szocho alól.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 10:46
×
×
×
×