eur:
393.31
usd:
367.77
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
A német Francesco Friedrich, Thorsten Margis, Candy Bauer és Alexander Schüller a pekingi téli olimpia négyes bobversenyének második futamában a jencsingi Hsziaohajte Bob- és Szánkópályán 2022. február 19-én. A háromszoros olimpiai bajnok német négyes az élen áll.
Nyitókép: MTI/AP/Dmitrij Loveckij

Négyes bobban is taroltak a németek – videók

Nem változott a vasárnapi harmadik és negyedik futamban a dobogósok sorrendje, így kettős német sikerrel zárult a négyes bobosok küzdelme a pekingi téli olimpián.

A Pekingben kettesben már győztes, címvédő Francesco Friedrich kormányozta négyes háromról 37 századra növelte a különbséget honfitársa, Johannes Lochner irányította csapat előtt. Friedrich és Thorsten Margis így Phjongcshang után Pekingben is duplázott, azaz mindketten negyedik olimpiai diadalukat aratták.

A harmadik helyet a Justin Kripps vezérelte kanadai egység tartotta meg.

A jamaicai bobcsapat futását mindig kitüntetett figyelem kíséri, íme:

Bob, férfi négyes

1. Németország (Francesco Friedrich, Thorsten Margis, Candy Bauer, Alexander Schüller) 3:54.30 perc

2. Németország (Johannes Lochner, Florian Bauer, Christopher Weber, Christian Rasp) 3:54.67

3. Kanada (Justin Kripps, Ryan Sommer, Cam Stones, Benjamin Coakwell) 3:55.09

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×