eur:
395.48
usd:
366.78
bux:
65434.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya nyilatkozik a sajtó képviselőinek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon al-Sahanijában 2022. november 21-én. A világbajnokságot november 20. és december 18. között rendezik Katarban.
Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao

Cristiano Ronaldo: hihetetlen nap, történelmi eredmény

A labdarúgó szerint kiemelkedő tehetségű és fiatal játékosok alkotják a portugál labdarúgó-válogatottat.

Cristiano Ronaldo a portugál labdarúgó-válogatott új generációját dicsérte, miután a csapat 6-1-re verte Svájcot a katari világbajnokság kedd esti nyolcaddöntőjében.

"Egy hihetetlen nap Portugália számára történelmi eredménnyel" – írta Instagram-oldalán a 37 éves sztár, aki a cserepadon kapott helyet, és a 74. percben lépett pályára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A 195 válogatottságával csúcstartó Ronaldo szerint kiemelkedő tehetségű és fiatal játékosok alkotják a válogatottat, akiknek gratulált. "Az álom tovább él" – tette hozzá Ronaldo, a világbajnoki címre utalva.

Az ötszörös aranylabdás helyén Goncalo Ramos kapott lehetőséget, aki rom góllal hálálta meg a bizalmat. "Cristiano a kapitányunk és azt csinálta, amit mindig szokott. Segített nekünk, bátorította az egész csapatot" – nyilatkozott a Benfica 21 éves támadója. A meccs utáni sajtótájékoztatón az újságírók főleg arra voltak kíváncsiak, vajon új korszak kezdődik-e a portugál válogatottnál azzal, hogy Ronaldo csak csere.

"Majd meglátjuk. Nagyon szoros a kapcsolatom vele, de vannak edzők és vannak játékosok. Biztosítottam róla, hogy egy nagyon fontos játékos, és ezt ő is tudja" – válaszolta Fernando Santos, Ramos és Ronaldo bevethetőségre vonatkozóan pedig azzal egészítette ki mondandóját, hogy Goncalo dinamikusabb, míg Cristiano Ronaldo a kötöttebb játékban jobb.

A szövetségi kapitány hozzátette: mindig annak alapján választja ki a játékosokat, hogy mennyire passzolnak a csapat stratégiájához. A portugálok szombaton a negyeddöntőben a marokkói együttessel találkoznak, amely kedden a spanyolokat búcsúztatta tizenegyesekkel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×