eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Faragó Tamás: most minden összejött

Faragó Tamás: most minden összejött

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás szerint ennél jobban nem is sikerülhetett volna az oroszok elleni meccs. Az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint a férfi vízilabda-válogatottra sokkal nehezebb feladat vár a görögök ellen a csütörtöki elődöntőben.

"Nem számítottam arra, hogy ekkora lesz a különbség, kicsit féltem inkább ettől a mérkőzéstől, mert a negyeddöntő nagyon veszélyes" - mondta Faragó Tamás a 14-5-re megnyert meccs után. Az InfoRádió állandó szakértője szerint

látványos, show-jellegű játékot láthattunk,

csodálatos lövőszázalékkal, amit az orosz kapusok nagyban segítetek, mert nem is találkoztak a labdával, hátul pedig Nagy Viktor szenzációsan védett, jók voltak a blokkok.

"Ennél szebb estét nem szerezhettek volna a fiúk a szurkolóknak. Egyszerre minden összejött, jó kapusteljesítmény, kiváló csapatjáték, remek lövőszázalék és gyenge ellenfél" - mondta az olimpiai és világbajnok vízilabdázó.

Faragó Tamás szerint a görögök elleni elődöntő egészen más mérkőzés lesz. Nagyon nehéz, és más típusú, mert a görögökre az a jellemző, hogy kiváló a kapusuk, nagyon jól védekeznek, és erre építve,

a védekezés biztonságából akarnak gólt lőni.

"Kiegyensúlyozott izgalmas mérkőzés előtt állunk, remélem, ez a lövőszázalék a görögök ellen is összejön" - mondta a szakértő.

A nők is a görögök ellen játszanak, de az 5-8. helyért, és Faragó Tamás úgy látja, nem lesz könnyű meccs, még mindig sajnálja a lányokat, mert Kanada ellen nekünk nem sikerült semmi.

"Remélem, hogy átérzik annak a felelősségét, hogy a csapat, bármennyire is kínos, nem éremért játszik, hanem a becsületéért. Azt gondolom, hogy

a lányokban van annyi kurázsi, hogy ezt meg tudják oldani"

- vélekedett Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×