INFORÁDIÓ
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell

vizes-vb 2017

szurkolói zóna

margitsziget

balatonfüred

Közös vb-szurkolás, szigorú ellenőrzéssel

Közös vb-szurkolás, szigorú ellenőrzéssel

InfoRádió / MTI

Budapesten két, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a szervezők a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, ezek egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig működnek majd.

Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője elmondta, hogy a hatalmas kivetítőkkel ellátott, ingyenesen látogatható szurkolói zónákba naponta reggel 9-től estig - az események zárásáig - várják azokat, akik nem jutottak belépőhöz, vagy közösségben szeretnék átélni a vb eseményeit.

"Koncertekkel, színes programokkal, játszóházakkal várjuk az érdeklődőket, hogy a családok minden tagja találjon magának megfelelő elfoglaltságot" - jelentette ki a szóvivő. Hozzátéve, az egyik fővárosi szurkolói zónát a Dagály strand, a másikat a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén, míg Balatonfüreden a Tagore sétányon alakítják ki.

Kis Tamás, a Bp2017 Nonprofit Kft. biztonsági vezetője arról beszélt, hogy

a szurkolói zónákba és a versenyhelyszínekre érkezők is szigorú biztonsági ellenőrzésekre számíthatnak,

ezért mindenkit arra kért, hogy legalább egy órával a megtekinteni kívánt esemény kezdete előtt érjen ki. Kifejtette, nem vihetők be azok a tárgyak, amelyek általában tilosak a sportrendezvényeken, így például esernyő, nagyobb zászlórúd, vagy oda nem illő transzparens. Félliteres vizes vagy üdítős flakont a szurkolói zónákba igen, a versenyek helyszínére azonban nem szabad bevinni, büfé mindenütt működik majd.

"Minden versenyhelyszínen maximális biztonságra törekszünk úgy, hogy ez a legkevesebb kényelmetlenséggel járjon a szurkolók és az akkreditált személyek számára" - fogalmazott a biztonsági vezető, akinek tájékoztatása szerint a szervezők a kapuknál biztosítanak tárolókat, ahol az elvett tárgyakat megőrzik az események végéig. A biztonsági előírásokról szóló részletes tájékoztatást és a házirendet a vb honlapján lehet megtalálni.

Borsa Miklós kitért arra is, hogy a szurkolói zónákban a drukkereknek lesz lehetőségük élelmiszerek vásárlására is, a koncerteken fellépők közül pedig Oláh Gergőt, a Ghymes együttest és Gáspár Lacit említette meg.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018