eur:
389.5
usd:
363.46
bux:
68131.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nagykövet lett a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron

A 4iG Csoport ötéves szponzori megállapodást kötött Szilágyi Áron kardvívóval, nagykövetként többek között a DIGI és a Vodafone helyére lépő ONE márka magyarországi népszerűsítésében vállal szerepet a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló.

A 4iG Csoport öt évre szóló együttműködési megállapodást írt alá Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívóval. A vállalatcsoport telekommunikációs, informatikai, valamint műsorsugárzó és műholdtechnológiai cégeket foglal magába, olyan jól ismert márkanevekkel rendelkezik, mint az Antenna Hungária, a DIGI, az Invitech és a Vodafone. Szilágyi Áronnal számos aktivitásban kíván együttműködni a 4iG, ezek közül kiemelkedik a 2025-ben Magyarországon is bevezetendő ONE márkanagyköveti feladatainak ellátása – áll a társaság közleményében.

Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója kiemelte: „A sportélet és egy telekommunikációs nagyvállalat működése számos területen mutat hasonlóságot. Mindkét tevékenységben erős karakterre és kiváló felkészültségre van szükség, hiszen szoros nemzetközi versenyben kell helytállni. A nemzeti példaképeink jelentőségét nem hangsúlyozhatjuk eléggé, a 4iG Csoport éppen ezért elkötelezett a magyar sportolók támogatása mellett. Tudjuk és hisszük, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron személyében egy olyan kiváló sportemberrel működünk együtt a jövőben, aki méltó nagykövete lesz a 4iG Csoport és új márkáinak, az általunk fontosnak tartott és képviselt értékekkel.”

„A nemzetközi mezőnyben helyt állni és tartani a tempót embert próbáló feladat, a támogatói háttér azonban rengeteg terhet levesz egy élsportoló válláról. A Talent Program tagjai talán most tapasztalják meg először, hogy az eredményesség és a felelősségvállalás ettől a ponttól nem csak önmagunk felé elvárás, hanem a belénk fektetett bizalmat is szükséges meghálálni. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen eddigi karrierem során több vállalat is megtisztelt bizalmával, a 4iG támogatása azonban egy rendkívül hosszútávú, stabil hátteret teremt nekem” – mondta Szilágyi Áron.

A 4iG Csoport az eseményen bejelentette a 4iG Talent Program indítását is, amelynek célja a fiatal magyar sporttehetségek felkarolása és felkészülésének támogatása. A vállalatcsoport 2024-ben három kiemelkedő tehetséget, a brit Formula-4-be igazoló autóversenyzőt, Molnár Martint, az IQ Foil olimpiai hajóosztályban versenyző szörföző és olimpiai kvóta esélyes Szentiványi Sárát, továbbá Bicsák Bence triatlonistát támogatja, aki a tokiói nyári olimpián minden idők legjobb magyar triatlonos helyezését – a hetedik helyet – érte el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×