eur:
388.92
usd:
361.95
bux:
67945.5
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagyon komoly szakember néz szembe majd a Fradival

A Sevillával tavaly Budapesten Európa-liga-győztes José Luis Mendilibar lett a görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának vezetőedzője. A pireuszi együttes jövő héten a Ferencvárossal találkozik a Konferencia-liga rájátszásának első körében.

Az Olimpiakosz vasárnap délelőtt az Instagramon jelentette be, hogy megállapodott a 62 éves baszk szakemberrel. Azt egyelőre nem közölte a görög klub, hogy mennyi időre szól Mendilibar megbízatása.

Az Olimpiakoszt legutóbb a portugál Carlos Carvahal irányította, őt pénteken menesztették.

Mendilibarral október elején bontott szerződést a Sevilla, amellyel a spanyol szakvezető tavaly májusban, a Puskás Arénában rendezett El-döntőben tizenegyespárbajban legyőzte az AS Romát, és az andalúziai csapat ezzel rekordot jelentő, hetedik alkalommal hódította el a trófeát.

Az Olimpiakosz csütörtökön fogadja a Ferencvárost a harmadik számú európai kupasorozat rájátszásának első fordulójában - amelynek tétje a nyolcaddöntőbe jutás -, a visszavágót egy héttel később rendezik a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×