eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Manchester City játékosai ünnepelnek a trófeával a labdarúgó Európai Szuperkupa Manchester City - Sevilla mérkőzése után a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2023. augusztus 16-án. A Bajnokok Ligájában címvédő Manchester City 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 5-4-re győzött, és először hódította el a labdarúgó Európai Szuperkupa trófeát.
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Két angol sztárcsapat is 30 pontos büntetést kaphat

Az Everton 10 pontos büntetése után az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság két topcsapata is komoly retorzió előtt áll, a Manchester Citytől és a Chelsea-től is 30 pontot vonhatnak le.

Sajtóhírek szerint a Manchester City 115 pontban is megsérthette a szabályokat, ezért Pep Guardioláékat ki is zárhatják, de az ügyben nem mostanában lesz hivatalos ítélet - irja a The Times alapján az nso.hu.

A magyar sportlap emlékezett arra, hogy pénteken tízpontos levonással büntették meg az Evertont, amely megsértette a liga pénzügyi fenntarthatóságra vonatkozó szabályait. A liverpooli klub fellebbezett a döntés ellen, de nincs könnyű helyzetben, ugyanis a Burnley, a Leeds és a Leicester összesen 300 millió fontra perelné be az Evertont, amely több sztárjátékosát is elveszítheti.

A The Times szerint nem csak az egyetlen szabályt megsértő liverpooliaknál lehetnek gondok, a Manchester Cityt állítólag azzal vádolják, hogy 115 pontban vétett a szabályok ellen, s ezért akár 30 pontos levonást kaphat, vagy a Premier League-ből is kizárhatják – a lap ugyanakkor megjegyzi, a BL-címvédő ügye még legalább két évig elhúzódik, így a büntetést nem mostanában kaphatja meg.

A lap szerint a Chelsea elleni vizsgálat továbbra is tart és őket is a 30 pontos levonás vagy a kizárás veszélye fenyegeti.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×