eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa a Sahtar Donyeck ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az F csoport első fordulójában játszott mérkőzésen Lipcsében 2022. szeptember 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Gulácsi Péter már a télen elhagyhatja az RB Leipziget

Egy lipcsei napilap szerint együtt távozik klubjától a magyar kapus és Emil Forsberg.

Német sajtóhírek szerint a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter a téli átigazolási szezonban az New York Red Bulls játékosa lehet – írja a Sportal.

Lapértesülések szerint a Lipcse középpályása, Emil Forsberg télen az észak-amerikai ligában szereplő New York Red Bulls-hoz szerződik. A Leipziger Volkszeitung nevű lipcsei lap kedden arról írt, Gulácsi a svéd futballistával tarthat, és mivel a Leipziget megelőzően korábban is a Red Bull-család kötelékébe tartozó Salzburgnál védett, logikusnak tűnhet, ha következő állomása a tengerentúli csapat lesz.

A magyar válogatott kapus tavaly októberben térdszalag-szakadást szenvedett, csaknem egy évet kényszerült kihagyni. Idén szeptemberben játszott újra tétmérkőzést, egy kupameccsen kapott kezdőként lehetőséget. A Bundesligában azóta egyszer védett, a többi német bajnokin és a Bajnokok Ligájában minden alkalommal Janis Blaswich nevével kezdődött a lipcsei összeállítás.

A válogatott októberi Eb-selejtezős meccsein Szerbia és Litvánia ellen a kispadon kapott helyet, mindkét találkozón Dibusz Dénes védett.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×