eur:
390.17
usd:
365.37
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brazil Nagydíjának szabadedzésén a Sao Pauló-i Interlagos pályán 2023. november 3-án. A futamot november 5-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Andre Penner

Megvan a Brazil Nagydíj rajtsorrendje

Max Verstappen, a Red Bull címvédő, háromszoros világbajnok versenyzője nyerte a Forma–1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

A 26 éves holland pilótának – aki már hetekkel ezelőtt bebiztosította sorozatban harmadik vb-címét – ez az idei 11., egyben pályafutása 31. pole pozíciója.

Verstappen mellől Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője indulhat majd, míg a harmadik rajtkockából Lance Stroll, az Aston Martin kanadai pilótája vág neki a versenynek.

A pénteki időmérő a pálya takarítása miatt negyedórás késéssel indult, majd az utolsó néhány percet lefújták, mert hatalmas vihar csapott le a létesítményre.

A 71 körös Sao Pauló-i futam vasárnap, magyar idő szerint 18 órakor rajtol, de előtte, szombaton még egy sprintfutamot is rendeznek.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×