eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
MONTEVIDEO, URUGUAY - OCTOBER 17: Neymar Jr. of Brazil reacts after being injured during the FIFA World Cup 2026 Qualifier match between Uruguay and Brazil at Centenario Stadium on October 17, 2023 in Montevideo, Uruguay. (Photo by Guillermo Legaria/Getty Images)
Nyitókép: Guillermo Legaria/Getty Images

Túl van a műtéten, hosszú kihagyás vár Neymarra

A brazil labdarúgó-válogatott sztárjának október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében.

A brazil sajtó információi szerint a 31 éves támadó operációja négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is megműtötte Belo Horizontéban Rodrigo Lamar, a nemzeti csapat orvosa.

A játékos rehabilitációja legalább féléves lesz, de akár egy évig is eltarthat, így minden bizonnyal ki kell hagynia a jövő júniusi Copa Américát az Egyesült Államokban.

A szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilal klasszisa az Uruguay elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg súlyosan, rövid időn belül már másodszor: februárban a bokáját kellett operálni, így az előző szezon második felében már nem is játszhatott a francia Paris Saint-Germain színeiben, mielőtt Szaúd-Arábiába igazolt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×