eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Marco Rossi: nagyon valószínű, hogy Magyarországon fejezem be edzői pályafutásomat

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azért kipróbálná magát még Angliában is.

A World Soccernek adott terjedelmes interjút a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, a Mandiner összefoglalója szerint a nemzeti együttes igazi ereje abban rejlik, hogy olyan egységes és összeszokott, akár egy klubcsapat.

"Állandó kapcsolatban vagyunk, videokonferenciákat tartunk, és nemcsak a taktikai és technikai, hanem a mentális kérdésekről is beszélünk. Egységesek és összetartók vagyunk. Sok kapitány kollégám jegyezte már meg, hogy klubcsapatnak tűnünk" - osztotta meg munkájáról.

Itt lehetőséget kapott, hogy edző lehessen.

"Hogy megmentsem a méltóságomat egy olyan időszakban, amikor mélyen depressziós voltam" - mondta még.

2025-ig él a szerződése Magyarországon, Angliában viszont szívesen kipróbálná még magát klubedzőként.

„Ha egy nap máshol kellene dolgoznom, az álommunka Angliában várna. Anglia a csúcs az európai klubfutballban. A 90-es években Olaszország volt az első, de most Anglia, és szerintem, ez így is marad a jövőben" - részletezte.

"Nagyon valószínű, hogy itt, Magyarországon fejezem be az edzői pályafutásomat" - zárta gondolatait.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×