eur:
389.69
usd:
362.03
bux:
68479.39
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szoboszlai Dominikból az egész magyar labdarúgás profitálhat

Szoboszlai Dominik és generációja sikeréből a jövő meghatározó magyar futballistái is profitálhatnak majd - mondta Esterházy Mátyás, a Liverpool játékosának ügynöke.

Az EM Sports menedzseriroda tulajdonosa az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban hangsúlyozta, a válogatott csapatkapitánya mellett több olyan játékos is előre tudott lépni karrierjében, aki hosszú távon értéke lehet a magyar futballnak.

Szoboszlaival kapcsolatban Esterházy Mátyás megjegyezte, tőle és a Liverpooltól is kizárólag pozitív visszajelzések jönnek, amióta a szigetországba szerződött.

Hozzátette, a 22 éves játékosnak a

"pályán kívüli adottságai is megkerülhetetlenek",

és ha ez jó játékkal párosul, azt a klub is látja és kiaknázza a lehetőséget - utalva ezzel arra, hogy a Liverpool különböző platformjain az elmúlt hetekben rendszeresen a magyar légiós tűnik fel, egy-egy videóban, fotóban, vagy ajándéktárgyak hirdetéseiben.

Esterházy Mátyás szerint több olyan játékos is van az ügynökségüknél, akik Szoboszlaihoz hasonló utat járhatnak be, kiemelte Gruber Zsombort (Puskás Akadémia), Kovács Patrikot (MTK), Pécsi Ármint (Puskás Akadémia) és Németh Hunort (FC Köbenhavn). Utóbbiról elmondta, már most egy nagyra értékelt európai tehetségről van szó, aki egy nagyszerű klubban szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×