eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az angol Jude Bellingham (b) és az amerikai Tim Weah a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkőzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én.
Nyitókép: MTI/AP/Julio Cortez

Több mint százmillió euróért vett játékost a Real Madrid

A Real Madrid máris elköltött több mint százmillió eurót a 2023–2024-es idényben: egybehangzó hírek szerint megszerezte a Borussia Dortmundtól az angol Jude Bellinghamet.

Az e hónap 29. napjáig még tizenéves Bellingham a Birmingham Cityből igazolt 2020-ban a Borussia Dortmundhoz. A sárga-feketéknél 92 bajnokin 12 gólt szerzett, a mérkőzések száma Bundesliga-rekord a tizenévesek között.

Mostani klubváltását a Borussia Dortmund már hivatalosan is elismerte, 103 millió eurós vételárat ír. Ez a fix összeg, erre még jöhet eredményességi jutalék, körülbelül 20 millió euró értékben.

Jude Bellingham évi 10-12 millió eurót fog keresni tisztán.

A hivatalos szerződtetés feltétele még az orvosi vizsgálat, erre akövetkező két-három napban kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×