eur:
388.71
usd:
366.57
bux:
55729.07
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Az angol Jude Bellingham (b) és az amerikai Tim Weah a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkőzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én.
Nyitókép: MTI/AP/Julio Cortez

Több mint százmillió euróért vett játékost a Real Madrid

A Real Madrid máris elköltött több mint százmillió eurót a 2023–2024-es idényben: egybehangzó hírek szerint megszerezte a Borussia Dortmundtól az angol Jude Bellinghamet.

Az e hónap 29. napjáig még tizenéves Bellingham a Birmingham Cityből igazolt 2020-ban a Borussia Dortmundhoz. A sárga-feketéknél 92 bajnokin 12 gólt szerzett, a mérkőzések száma Bundesliga-rekord a tizenévesek között.

Mostani klubváltását a Borussia Dortmund már hivatalosan is elismerte, 103 millió eurós vételárat ír. Ez a fix összeg, erre még jöhet eredményességi jutalék, körülbelül 20 millió euró értékben.

Jude Bellingham évi 10-12 millió eurót fog keresni tisztán.

A hivatalos szerződtetés feltétele még az orvosi vizsgálat, erre akövetkező két-három napban kerül sor.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Óvatos emelkedéssel kezdték az európai tőzsdék szeptember utolsó kereskedési napját, miután az amerikai indexek pluszban zártak csütörtökön, és az ázsiai részvénypiacokon is többnyire jó volt a hangulat hajnalban. A délelőtti eurózónás inflációs adatokat követően tovább emelkedtek az irányadó európai indexek, de délután még az Egyesült Államokból is érkezett inflációs statisztika. A magyar tőzsdén az OTP felfelé korrigál a tegnapi hír nélküli esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×