eur:
389.05
usd:
367.86
bux:
55743.01
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Mezei Tamás, a Vasas (j) és Kapetanakisz Grigoriosz, a Panioniosz (b) játékosa a férfi vízilabda Eurokupa elődöntőjében játszott A-Híd VasasPlaket – Panioniosz visszavágó mérkőzésen a Császár–Komjádi Sportuszodában 2023. március 22-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Pokolian megerősödhet a Vasas férfi pólócsapata

Szerb olimpiai bajnok (is) a láthatáron.

Tovább erősíti keretét a férfi vízilabda ob I legutóbbi kiírásában negyedik helyezett A-Híd VasasPlaket: a totalwaterpolo szaklap értesülései szerint Strahinja Rasovic, a szerbek olimpiai bajnoka is a piros-kékekhez igazol, igaz, hivatalos bejelentés még nincs.

A 31 éves pólós 2017 és 2020 között már játszott Magyarországon, az Eger csapatát erősítette, majd hazatért Szerbiába, előbb a Radnickiben,

az elmúlt két szezonban pedig a belgrádi "szupercsapatban", a Novi Beogradban szerepelt.

A szerb együttessel Rasovic a legutóbbi két szezonban egyaránt bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, de mindkét alkalommal alulmaradt a Zalánki Gergővel felálló Pro Reccóval szemben.

Az elmúlt szezonban Eurokupa-győztes Vasashoz ugyancsak a totalwaterpolo korábbi információi szerint Burián Gergely és Lévai Márton is csatlakozik.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×