eur:
393.15
usd:
373.29
bux:
55420.07
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
Ambrosio Jose Martin Cedres, a győriek vezetőedzője a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2023. július 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ambros Martin: az első félidőben ment el a meccs

A Győr sokáig nem tudott mit kezdeni a Vipers Kristiansand gyors játékával a BL-elődöntőben. Értékelések az MVM Dome-ból.

A Győr 37-35-re elveszítette a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjét a norvég Vipersszel szemben, így biztossá vált, hogy Ambros Martin nem tudja keretbe foglalni magyarországi időszakát és BL-aranyérem nélkül távozik.

„Nem tudtunk mit kezdeni a gyors játékukkal és az indításokkal az első félidőben, sok nyomást helyeztek ránk. Nem fér bele, hogy ennyi gólt kaptunk. Ez azt mutatja, hogy valami nem működik jól. Végig mindent megtettünk, megpróbáltunk, nem veszítettük el a hitünket és a reményt, közelebb zárkóztunk, de fordítani már nem sikerült. Volt néhány helyzet, például a kiállítások vagy a kihagyott hetesek, amiket könnyű lenne kiemelni, hogy azokon múlott, de nem lehet egy momentumra visszavezetni a vereséget. A sok kiállítást nehéz volt kezelni fizikálisan és mentálisan is” – értékelt a Győr spanyol szakvezetője.

Ambros Martin ezzel együtt büszke a csapatára, mert megpróbált mindent, de egyszerűen egy erősebb ellenféllel találkozott.

Budapest, 2023. június 3.
A győri játékosok a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand mérkőzés végén a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2023. július 3-án. A Győri Audi ETO KC 37-35-re kikapott.
MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor
Budapest, 2023. június 3. A győri játékosok a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand mérkőzés végén a budapesti MVM Dome sportcsarnokban. A Győri Audi ETO KC 37-35-re kikapott. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

A kilenc gólig jutó Ana Gros szerint is a Vipers volt a jobb.

„Túl sok gólt kaptunk az első félidőben, nem tudtuk megállítani az ellenfél rohanását. Futottunk az eredmény után, volt esély, mindent megtettünk, de nem sikerült. Nem ez volt a legjobb meccsünk a szezonban.”

A norvég együttes vezetőedzője, Ole Gustav Gjekstad azt emelte ki, hogy nagyszerű csapat a Győr, ezért fontos volt, hogy nagy sebességgel játsszanak és hatékonyak legyenek a labdával. Elégedett azzal, hogy 37 gólt szereztek. A második félidőre többen elfáradtak a Vipersből, de így is sikerült megtartani a vezetést és bejutni a fináléba.

A Vipers az FTC és az Esbjerg párharcának győztesével találkozik a vasárnapi fináléban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×