eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rosta Miklós (b), a Szeged, valamint Pechmalbec Dragan (b2), Corrales Rodrigo (j2) és Remili Nedim (j), a Veszprém játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában, az 1. forduló első, OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésén a Pick Arénában 2023. március 22-én. 
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

A Szeged kézilabdacsapata visszaadja bizonyos jegyek árát

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata visszatéríti szurkolóinak a Bajnokok Ligája rájátszás első fordulójának csütörtöki visszavágójára szóló jegyek árait.

A klub hétfőn honlapján közölte, hogy a csapat 340 drukkere váltott belépőt a Telekom Veszprém elleni meccsre, s nekik visszafizetik a jegyek árát, ugyanakkor a belépők érvényesek maradnak a veszprémi mérkőzésre.

A szegediek döntésének előzménye, hogy az együttes a negyeddöntőért zajló párharc szerdai első meccsén hazai pályán kiütéses, 36-23-as vereséget szenvedett. A találkozó után a drukkerek azt kérték a játékosoktól, hogy vegyék le mezeiket, másnap pedig nyílt levélben kritizálták a pályára lépők hozzáállását.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×