eur:
382.09
usd:
353.79
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

C. Ronaldo: itt az ötszázadik!

A 38 éves portugál sztár pedig ezzel már több mint 500 gólnál jár klubszinten, négy gólt lőtt az al-Nasszr csütörtöki mérkőzésén.

Az al-Nasszr labdarúgócsapata Cristiano Ronaldo négy találatával 4-0-ra nyert az al-Vehda vendégeként a szaúdi bajnokság csütörtöki játéknapján, a 38 éves portugál sztár pedig ezzel már több mint 500 gólnál jár klubszinten.

A 38. születésnapját múlt vasárnap ünnepelt ötszörös aranylabdás támadó 40 perc alatt volt négyszer eredményes, így pályafutása során immár 503 gólt szerzett öt különböző klubot képviselve.

Ronaldo a Manchester United színeiben 103, a Real Madridnál 311, a Juventusnál 81, a Sporting Lisboánál három, az al-Nasszr mezében pedig öt gólnál jár.

A portugál futballista december 30-án írt alá két évre a szaúdi csapathoz - médiaértesülések szerint évente 200 millió euróért -, miután a Manchester United november végén szerződést bontott vele.

Az al-Nasszr 16 forduló után az élen áll a szaúdi bajnokságban, a második helyezett al-Sababnak szintén 37 pontja van, de egy mérkőzéssel többet játszott az éllovasnál.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×