eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

C. Ronaldo: itt az ötszázadik!

A 38 éves portugál sztár pedig ezzel már több mint 500 gólnál jár klubszinten, négy gólt lőtt az al-Nasszr csütörtöki mérkőzésén.

Az al-Nasszr labdarúgócsapata Cristiano Ronaldo négy találatával 4-0-ra nyert az al-Vehda vendégeként a szaúdi bajnokság csütörtöki játéknapján, a 38 éves portugál sztár pedig ezzel már több mint 500 gólnál jár klubszinten.

A 38. születésnapját múlt vasárnap ünnepelt ötszörös aranylabdás támadó 40 perc alatt volt négyszer eredményes, így pályafutása során immár 503 gólt szerzett öt különböző klubot képviselve.

Ronaldo a Manchester United színeiben 103, a Real Madridnál 311, a Juventusnál 81, a Sporting Lisboánál három, az al-Nasszr mezében pedig öt gólnál jár.

A portugál futballista december 30-án írt alá két évre a szaúdi csapathoz - médiaértesülések szerint évente 200 millió euróért -, miután a Manchester United november végén szerződést bontott vele.

Az al-Nasszr 16 forduló után az élen áll a szaúdi bajnokságban, a második helyezett al-Sababnak szintén 37 pontja van, de egy mérkőzéssel többet játszott az éllovasnál.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×