eur:
392.39
usd:
365.58
bux:
66811.15
2024. április 26. péntek Ervin
A portugál Joao Janeiro, a Kisvárda vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. november 7-én. A Ferencváros 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Itt az első NB I-es edzőváltás: már nem Joao Janeiro a DVSC edzője

A portugál szakembernek hat bajnoki jutott a nyeretlen, négypontos debreceni csapat élén.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVSC Joao Janeiro vezetőedzővel. A 41 éves portugál tréner június végén érkezett klubunkhoz, 6 bajnokin ült a kispadon. Joao Janeiro mellett távozik Debrecenből Daniel Castro asszisztens edző és Töreki Amand elemző is.

"Köszönök mindent a városnak, a szurkolóknak és mindenkinek a klubnál, minden jót kívánok a jövőben" – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Joao Janeiro.

A szombati, Mol Fehérvár elleni mérkőzésen megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, segítői Madar Csaba, Száraz Ádám és Balogh János kapusedző lesznek. A stáb számíthat Herczeg András tanácsaira is. Az új vezetőedző kinevezése a közeljövőben megtörténik.

A 41 éves Joao Janeiro egy éven belül a harmadik klubtól távozik: tavaly az őszi szezon közben Kisvárdáról kivásárolta őt a csallóközi DAC, amelynél az idény végén megköszönték a munkáját, miután a csalódást jelentő 4. helyen zárt a csapat a felsőházi rájátszásban, igaz, az Európa-konferencialiga-szereplést sikerült kiharcolnia.

Debrecenben egy éven belül az ötödik szakvezető irányíthatja a csapatot Huszti Szabolcs, az ideiglenesen két meccset kapó Jeremiás Gergő, a spanyol Joan Carrillo és Janeiro után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×