eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Novak Djokovic szerb teniszező látogatást tesz a szerb pavilonban, a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott dubaji világkiállításon 2022. február 17-én. A 2022. március 31-ig látogatható expo az első világkiállítás, amelyet a Közel-Keleten rendeznek meg.
Nyitókép: MTI/AP/Ebrahim Noroozi

US Open - Eldőlt Novak Djokovic sorsa

Nyilvánosságra került a Grand Slamen indulók listája.

A 21-szeres Grand Slam-tornagyőztes szerb Novak Djokovic neve nem szerepel a nevezési listán a jövő hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon, így a szerb sztár kihagyja a US Opent.

Djokovic nincs beoltva a koronavírus ellen, és ennek hiányában külföldiek nem utazhatnak be az Egyesült Államokba. Ezt csütörtökön maga a világranglista jelenlegi hatodik helyezettje is megerősítette.

Hasonló ok miatt az idény első GS-viadalán, Ausztráliában sem szerepelhetett, továbbá tavasszal a miami és az Indian Wells-i, az elmúlt hetekben pedig a montreali és a cincinnati kiemelt versenyre sem utazhatott el.

Djokovic a szezon másik két GS-tornája közül a Roland Garroson a negyeddöntőben búcsúzott a későbbi győztes Rafael Nadallal szemben, Wimbledonban azonban nem talált legyőzőre.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×